Председателят на комисията по Транспорт и пътна безопасност към Столичната община

...
Председателят на комисията по Транспорт и пътна безопасност към Столичната община
Коментари Харесай

Председателят на транспортната комисия към Столичната община подаде оставка

Председателят на комисията по " Транспорт и пътна сигурност "  към Столичната община Карлос Контрера подаде оставка, заяви той в профила във фейсбук. Според Контрера от близо година връзките на с в столичния общински съвет (СОС) са мощно обтегнати, като дава образци за решения, които са взимани от дружно с " "  (ДБ) и " ", против които е било " срещу ".

" Конкретният мотив, довел до решението ми и решението на да се отдръпва, е от вчерашното съвещание на комисията по превоз, което към този момент преля чашата. верифицираха с подписа на отрасловия си общински консултант по превоза Зафир Зарков, дивотиите на " " и ", написа Карлос Контрера. 

Става дума за предлагането за въвеждане на обединен стандарт за обозначаване на линиите на публичния градски превоз, както и връщане на нощния превоз в столицата. 

" Подадената през днешния ден оставка е плод на изгубеното доверие сред и. Никога не сме бягали от отговорност за града, от непопулярните решения, само че не непременно. Няма по какъв начин да стои като гръмоотвод до в тази обстановка. Пиша това без неприятни усеща, в последна сметка направеното за тези близо четири години не е по никакъв начин малко, изключително в превоза ", написа още Карлос Контрера. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР